Runi Simoni | Min vigtigste cocktail - BODY MEAL

Rune Simoni 

Salgsdirektør, Formula Automobile A/S

Der følger både meget rejseaktivitet og mange kundemiddage med jobbet som salgsdirektør for Formula Automobile A/S. For meget fed mad og stort set ingen motion var derfor tidligere hverdag for Rune Simoni.  Hverken godt for mave eller fordøjelse. Med Vegan Power Meal har han i dag fået et redskab til at få styr på mæthedsfornemmelse samt rette op på ubalancer i forbindelse med rejser.

 

STOR REJSEAKTIVITET

”Jeg rejser rigtig meget med mit arbejde. 120 dage om året med ca. 100 overnatninger. Til daglig er mit arbejde meget stillesiddende, og jeg har tillige mange kundemiddage med vin og god mad. Motion får jeg ikke dyrket meget af.

Min mave og fordøjelse fungerede rigtig dårlig, og jeg blev derfor anbefalet at prøve Body SDS og Bengt Valentino Andersen af en bekendt – og sikke en øjenåbner! For første gang følte jeg, at der var en, der virkelig forstod kroppen.

 

MIN VIGTIGSTE COCKTAIL

Det var naturligvis en tilvænning ikke at skulle spise i så store mængder, som jeg var vant til. Men behovet forsvandt med Vegan Power Meal og i dag kan jeg køre indtil frokosttid uden den kæmpe morgenmad, som jeg plejede at indtage.

Jeg blander Vegan Power Meal som en shake med frossen broccoli og banan, inden jeg tager på arbejde. Den mæthedsfornemmelse jeg nu får af det, gør mig super glad. Mit job betyder, at jeg rejser meget i Italien, og her laver jeg en Vegan Power Meal shake med sukkerfri is-the. Og er der et event med fed mad, drikker jeg Vegan Power Meal som et mellemmåltid inden, så jeg ikke bliver fristet til at spise for meget, fordi jeg er ved at dø af sult.

Mit stofskifte er ikke højt, og jeg har altid haft let ved at tage på. Derfor er det en ekstra fed gevinst at Vegan Power Meal, som det sunde måltid det er, også er med til at mindske trangen til søde sager.

Jeg drikker i gennemsnit 2 flasker vin om ugen i forbindelse med events, og alligevel formår jeg ikke at tage på. Jeg holder den vægt, jeg gerne vil. Vegan Power Meal er blevet min vigtigste ”cocktail” som jeg absolut ikke vil undvære og jeg har gerne et par ekstra breve med i tasken, til folk jeg møder på mine rejser.”

 

ØNSKER DU MERE INSPIRATION?

Smag Vegan Power Meal til med …

Smag Vegan Power Meal til med …

Kreer din helt egen opskrift – no rules! Smag din daglige Vegan Power Meal til med din favorit ingrediens. Vores måltid blandes hurtig og let i din smoothie, din morgen bowl, dine boller eller måske endda din kage.

læs mere
Lev som du plejer

Lev som du plejer

Sund med små ændringer. At starte på Vegan Power Meal betyder ikke, at du skal omlægge hele dit liv, eller give afkald på ting, du nyder og holder af. Du kan sagtens leve det liv, som du plejer.

læs mere
Vegan Power Meal + Fodbold

Vegan Power Meal + Fodbold

Alexander Munksgaard – Professionel fodboldspiller for AGF
Som professionel fodboldspiller skal Alexander Munksgaard præstere hver eneste dag. Her fortæller han, hvad Vegan Power Meal har haft af betydning for ham de sidste 3 år …

læs mere