Runi Simoni | Min vigtigste cocktail - BODY MEAL

Rune Simoni 

Salgsdirektør, Formula Automobile A/S

Der følger både meget rejseaktivitet og mange kundemiddage med jobbet som salgsdirektør for Formula Automobile A/S. For meget fed mad og stort set ingen motion var derfor tidligere hverdag for Rune Simoni.  Hverken godt for mave eller fordøjelse. Med Vegan Power Meal har han i dag fået et redskab til at få styr på mæthedsfornemmelse samt rette op på ubalancer i forbindelse med rejser.

 

STOR REJSEAKTIVITET

”Jeg rejser rigtig meget med mit arbejde. 120 dage om året med ca. 100 overnatninger. Til daglig er mit arbejde meget stillesiddende, og jeg har tillige mange kundemiddage med vin og god mad. Motion får jeg ikke dyrket meget af.

Min mave og fordøjelse fungerede rigtig dårlig, og jeg blev derfor anbefalet at prøve Body SDS og Bengt Valentino Andersen af en bekendt – og sikke en øjenåbner! For første gang følte jeg, at der var en, der virkelig forstod kroppen.

 

MIN VIGTIGSTE COCKTAIL

Det var naturligvis en tilvænning ikke at skulle spise i så store mængder, som jeg var vant til. Men behovet forsvandt med Vegan Power Meal og i dag kan jeg køre indtil frokosttid uden den kæmpe morgenmad, som jeg plejede at indtage.

Jeg blander Vegan Power Meal som en shake med frossen broccoli og banan, inden jeg tager på arbejde. Den mæthedsfornemmelse jeg nu får af det, gør mig super glad. Mit job betyder, at jeg rejser meget i Italien, og her laver jeg en Vegan Power Meal shake med sukkerfri is-the. Og er der et event med fed mad, drikker jeg Vegan Power Meal som et mellemmåltid inden, så jeg ikke bliver fristet til at spise for meget, fordi jeg er ved at dø af sult.

Mit stofskifte er ikke højt, og jeg har altid haft let ved at tage på. Derfor er det en ekstra fed gevinst at Vegan Power Meal, som det sunde måltid det er, også er med til at mindske trangen til søde sager.

Jeg drikker i gennemsnit 2 flasker vin om ugen i forbindelse med events, og alligevel formår jeg ikke at tage på. Jeg holder den vægt, jeg gerne vil. Vegan Power Meal er blevet min vigtigste ”cocktail” som jeg absolut ikke vil undvære og jeg har gerne et par ekstra breve med i tasken, til folk jeg møder på mine rejser.”

 

ØNSKER DU MERE INSPIRATION?

Body Meal glutenfri knækbrød

Body Meal glutenfri knækbrød

Skøn opskrift på glutenfri knækbrød – super sprøde og grønne. En opskrift er til dig, som godt kan lide en savoury snack. Udover at være en kilde til vitaminer og mineraler, så indeholder knækbrødene også omega fedtsyrer og kostfibre.

læs mere
Den pikante med Vegan Power Meal 03 Ginger

Den pikante med Vegan Power Meal 03 Ginger

Savner du lidt mere spice i din hverdag? Så prøv vores take på en ginger latte. Vi har samlet alle de varme krydderier og vores Vegan Power Meal med ingefær har noter af citrus og træ, der komplimenterer gurkemejen og kanelen.

læs mere
Body Meal Matcha Latte

Body Meal Matcha Latte

Her får du den lækreste opskrift på Matcha Latte, som er en god kilde til både næringsstoffer og makronæringsstoffer. Matcha te kommer fra de spæde blade fra grøn the planten, men adskiller sig ved at være pulveriseret.

læs mere
Den syndige med Vegan Power Meal 02 Vanilla

Den syndige med Vegan Power Meal 02 Vanilla

Har du behov for et kram og lidt ekstra pick me op? Så har vi svaret til dig – Iskaffe med vitaminer og mineraler er selvforkælelse og morgenkaffe i et og samme måltid! Opskriften er i den mere syndige ende af kalorieskalaen – dejligt, ik?

læs mere
Den friske med Vegan Power Meal 01 Apple

Den friske med Vegan Power Meal 01 Apple

Skal din Vegan Power Meal 01 Apple friskes endnu mere op? Opskriften er nem og tager ikke meget længere tid end din sædvanlige Vegan Power Meal. En frisk shake med æble når du trænger til at pifte din daglige Vegan Power Meal lidt op.

læs mere
Body Meal dadelkugler

Body Meal dadelkugler

Hurtig og nem opskrift på dadelkugler, som er perfekt til dig, der har behov for lidt mere Vegan Power Meal i din hverdag. Dadelkuglerne er lige til at tage med til træningen og så er de ovenikøbet lette at dele med dine træningsmakkere.

læs mere
Body Meal ispinde

Body Meal ispinde

Lækker vegansk is! Med Vegan Power Meal’s hjemmelavede is kan du være med, når familien eller vennerne får sig en treat uden at vælte kaloriebudgettet. Hvem ville have troet at is rent faktisk kunne være sundt?

læs mere
Smag Vegan Power Meal til med …

Smag Vegan Power Meal til med …

Kreer din helt egen opskrift – no rules! Smag din daglige Vegan Power Meal til med din favorit ingrediens. Vores måltid blandes hurtig og let i din smoothie, din morgen bowl, dine boller eller måske endda din kage.

læs mere
Lev som du plejer

Lev som du plejer

Sund med små ændringer. At starte på Vegan Power Meal betyder ikke, at du skal omlægge hele dit liv, eller give afkald på ting, du nyder og holder af. Du kan sagtens leve det liv, som du plejer.

læs mere
Vegan Power Meal + Fodbold

Vegan Power Meal + Fodbold

Alexander Munksgaard – Professionel fodboldspiller for AGF
Som professionel fodboldspiller skal Alexander Munksgaard præstere hver eneste dag. Her fortæller han, hvad Vegan Power Meal har haft af betydning for ham de sidste 3 år …

læs mere

Forkæl dig selv

Ja tak! Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrev og månedligt inspireres med lækre opskrifter, nye stories og spændende promoveringer.

Du er nu tilmeldt!