Body Meal | no 01

Fra 179,00 DKK

100% Vegansk og Glutenfrit. Alle essentielle proteiner, vitaminer og mineraler i én eksklusiv blanding med frisk æblesmag.

Med dit Body Meal Abonnement
 • Sparer du 95,00 kr. på et månedsforbrug
 • Får du fragtfrit tilsendt Body Meal hver måned
 • Vi lægger 32 breve i hver ordre – så du ikke løber tør inden næste sending eller hvis du ønsker at give lidt ekstra til en god ven.

Der er ingen bindingsperiode, du kan frit administrere og ændre i dine oplysninger under ’Min konto’ og din betaling bliver trukket automatisk. Læs mere her >>>

Abonnement

Enkelt køb

Ryd
749 DKK / måned

Månedsforbrug med 30 breve af 28 g

Sådan blandes det

Et brev eller 4 spiseskefulde Body Meal blandes under omrøring i 300-400 ml koldt vand indtil ønsket konsistens.

Body Meal er udelukkende rene smagsstoffer = Ingen syntetiske ingredienser.

Om produktet

Body Meal er 100% vegansk og uden gluten og laktose og er med sit høje indhold af proteiner, super greens, vitaminer og mineraler gennemtænkt og nøje sammensat til at holde fordøjelse, hjerne og psyke stabil.

Body Meal fremstilles i Danmark og er et fuldstændigt rent produkt - helt uden syntetisk tilsætning. De naturlige og plantebaserede smagsstoffer og farver, giver Body Meal med frisk æblesmag den fineste og mest naturlige lysegrønne farve, som bevares, når pulveret opløses i væske. Indbydende og klar til at indtage.

Ingredienser

Ris, Ært, Hamp, Æblemix, Kalium, Calcium, Magnesium, CMC Gum, Agerpadderokke, Bukkehornsfrø, Chlorella, Spirulina, Hvedegræs, Byggræs, Alfalfa, Brændenælde, Grønkål, Pebermynte, Vit C, Steviaglycosides, Vit E, Niacin, Zink, Mangan, Vit B6, Kobber, Vit A, Folsyre, Selen, Vit D.

Næringsværdi

Næringsværdi: Per 100g ~ Per sachet (28g)
Energi: 1625 kJ/375 kCal ~ 455 kJ/105 kCal
Fedt: 5.3 g ~ 1.5 g
- Heraf mættende fedtsyre 0.5 g ~ 0.15 g
Kulhydrat: 9.0 g ~ 2.5 g
- Heraf sukkerarter 0.68 g ~ 0.19 g
Kostfibre: 5.3 g ~ 1.5 g
Protein: 64 g ~ 18 g
Salt: 0.4 g ~ 0.13 g
Vitaminer/Mineraler: Per 2 sachetter, Ref. intake (RI)
Vitamin A: 800 µg 100%
Vitamin D: 5 µg 100%
Vitamin E: 24 mg 200%
Vitamin C: 140 mg 175%
Niocin: 16 mg 100%
Vitamin B6: 1.8 mg 130%
Folsyre: 300 µg 150%
Calcium: 800 mg 100%
Magnesium: 300 mg 80%
Kalium: 1000 mg 50%
Zink: 10 mg 100%
Kobber: 1.4 mg 140%
Mangan: 2 mg 100%
Selen: 80 µg 145%

Sådan bruges BODY MEAL

Et selvstændigt måltid

Body Meal indeholder alle vitale næringsstoffer, der betegner et helt måltid.

Måltidet kan indtages på alle tider af døgnet, og starter man sin morgen med et Body Meal, udelukker det ikke, at det kan indtages som et selvstændigt måltid senere på dagen. Det kan fx sagtens bruges som et hurtigt og solidt måltid efter en god løbetur.

Ønsker man ikke at indtage et for tungt frokost- eller aften måltid, kan Body Meal også bruges som mellemmåltid for inden. Dette kan være særlig godt, hvis man har tendens til at overspise og gerne vil træne kroppen op til at spise mindre og sundere.

Body Meal & Faste

Body Meal hænger nøje sammen med faste. Faster man f.eks. halvdelen af døgnet, vil kroppen få ro til at skille sig af med affaldsstoffer, inden der indtages nyt mad igen. Og den mad man derefter indtager, kan kroppen således bedre optage næring fra.

Hvis man efter nattesøvn som det første og eneste måltid indtager Body Meal om morgenen og først spiser næste måltid til frokost, svarer dette til at faste 12 timer i døgnet.

Den mad som indtages om morgenen har størst effekt og optages nemmere, fordi maven er tom. Derfor får man størst udbytte af produktet ved at indtage det der. Så start dagen med et Body Meal og spis så et sundt og næringsrigt måltid senere.

Man kan også vælge at faste fuldt over en periode. Se mere under Detox.

Leg med smagsvarianter

Bland f.eks. Body Meal med:

 • Citron
 • Grapefrugt og citron
 • Ingefær, citron
 • Ingefær, chili
 • Ingefær og hyldeblomstsaft (uden sukker, men sødet med æblesaft)
 • Enten Havremælk, mandelmælk, rismælk og soyamælk (kan være et supplement af ekstra vegansk protein)
 • Kanel eller kakaopulver sammen med enten Havremælk, mandelmælk, rismælk og soyamælk (kan være et supplement af ekstra vegansk protein)
 • Blend Body Meal med frosne bær (jordbær, hindbær, blåbær) og olie
 • Blend Body Meal med hvidløg, ingefær, citron og chili. (Et godt boost hvis man er småsløj eller syg)
 • Tilfør 2-3 gange mere vand (Mere neutral smag)
 • Tilfør mindre vand (Mere koncentreret). Drik rigeligt med vand efterfølgende

Detox muligheder

Følgende Detox kure er baseret på Bengt Valentino Andersens personlige kure og erfaringer deraf.

Som detox kur kan Body Meal indtages 2-3 gange om dagen under en periode på f.eks. 3, 5 eller 10 dage.

DETOX A:
Indtag morgen + frokost og derefter almindelig aftensmad:
Får hurtigt fordøjelsen i balance. Denne detox er lavet til dem, der døjer med generelle problemer som forstoppelse og luft i maven.

DETOX B:
Indtag morgen + frokost og derefter blendet varm grøntsags suppe til aftenmad:
Denne detox afhjælper tarmen og fjerner væskeophobninger og fortykkelser i bindevævet.

DETOX C:
Til dig, der træner:
Indtag morgen og spis derefter alm. frokost (dog med fokus på kød/grøntsager eller vegansk kost med masser af proteinholdige ingredienser) + indtag igen til aftensmad sammen med blendet grøntsag suppe.

Muskelmasse kontrolleres ved indtagelse af ekstra protein ved alle måltider, og det kan enten være animalsk eller vegansk, eller en kombination af de to. Bengt Valentino Andersen anbefaler generelt vegansk protein, da det er mindre belastene for nyrerne.

Større muskelmasse: Hvis du ønsker at opbygge større muskelmasse så kan du supplere Body Meal eller et alm. måltid med ekstra protein.

DETOX D:
Indtag morgen + middag + aften: Ideel detox til at vende tilbage til kroppens oprindelige balance.

Body Meal & træning

Body Meal fungerer perfekt sammen med træning. Det gør det bl.a., fordi det indeholder et højt niveau af proteiner, der frigiver aminosyrer til kroppen.

Mens Bengt Valentino Andersen har erfaring med, at proteinpulver alene kan belaste nyrerne, er hans holdning, at Body Meal ikke vil have den samme belasting, da det ud over proteiner også indeholder andre vigtige og vitale næringsstoffer.

Mange professionelle sportsudøvere bruger det således, inden der skal præsteres og har også erfaring med, at de efterfølgende restituerer bedre.

Læs om Alexander Munksgaard, Uffe Bech og Katrine Vejes gode erfaringer med at bruge Body Meal i forbindelse med hård fysisk træning indenfor elite fodbold.