Digestion

Vægttab

En sund slankekur og nærmest uundgåeligt med Vegan Power Meal

Vegan Power Meal er ikke et slankeprodukt, men det er svært ikke at smide kilo over tid, når du først er i gang. Det sker, fordi din krop nu får alt, hvad den har brug for af proteiner, super greens, vitaminer og mineraler, til at kunne holde fordøjelse, hjerne og psyke stabil.

Al vores erfaring viser, at kroppen dermed får rettet op på ubalancer, og du vil helt automatisk og gradvist opleve et vægttab. Når du får det bedre, kommer resten helt af sig selv.

De fleste oplever at lysten til det, som ikke er godt for dig forsvinder, i takt med at de kan mærke, hvordan Vegan Power Meal stabiliserer og optimerer kroppen.

Gør som vores ambassadører

Rune Simoni

Rune Simoni

Salgsdirektør, Formula Automobile A/S

Med Vegan Power Meal har han i dag fået et redskab til at få styr på mæthedsfornemmelse samt rette op på ubalancer i forbindelse med rejser.

Læs mere

Susanne Vind

Susanne Vind

Speciallæge i psykiatri. Indehaver af Schema Terapi Denmark 

På det halve år, hvor jeg har drukket Vegan Power Meal dagligt, har jeg tabt hele 7 kilo, – uden at jeg bevidst har gjort noget som helst andet for det.

Læs mere

Erik Sviatchenko

Erik Sviatchenko

Professionel fodboldspiller for FC Midtjylland

Jeg har lagt mærke til, at jeg spiser mindre og har ikke haft lyst til søde ting. Jeg er blevet mere lean og min fedtprocent er rent faktisk faldet.

Læs mere