Lev som du plejer - BODY MEAL

SUND MED SMÅ ÆNDRINGER

At starte på Vegan Power Meal betyder ikke, at du skal omlægge hele dit liv, eller give afkald på ting, du nyder.

Du kan sagtens leve det liv, som du plejer. Men du vil over tid opleve, at trangen til fx. søde sager og ting der ikke er godt for dig og din krop, vil mindskes. Det sker, fordi du får det bedre både fysisk og mentalt – kroppen kommer i balance og din vægt stabiliseres.

For meget morgenmad, for meget frokost og 2 portioner til aften

Det har gjort en stor forskel for Rune Simoni og hans vægt altid at have Vegan Power Meal med på farten. Rune Simoni  – salgsdirektør for Formula Automobile A/S:

“Jeg lever stort set, som jeg plejer, men er automatisk begyndt at indtage mindre mængder mad. Jeg nyder fx. stadig 2 flasker vin om ugen i forbindelse med events, og alligevel formår jeg ikke at tage på. Jeg holder den vægt, jeg gerne vil. Vegan Power Meal er blevet min vigtigste ”cocktail” som jeg absolut ikke vil undvære”

Gør som Rune Simoni , og giv din krop det boost, den har brug for først elller midt på dagen.

 

Læs mere

Smag Vegan Power Meal til med …

Smag Vegan Power Meal til med …

Kreer din helt egen opskrift – no rules! Smag din daglige Vegan Power Meal til med din favorit ingrediens. Vores måltid blandes hurtig og let i din smoothie, din morgen bowl, dine boller eller måske endda din kage.

læs mere
Uffe Holm vil tabe sig

Uffe Holm vil tabe sig

Uffe Holm – Dansk komiker og Instachamp.
Uffe vil gerne tabe sig 10 kg inden jul og bruge Vegan Power Meal som et morgenmåltid. Det bliver spændende at følge hans rejse.

læs mere
Vegan Power Meal + Fodbold

Vegan Power Meal + Fodbold

Alexander Munksgaard – Professionel fodboldspiller for AGF
Som professionel fodboldspiller skal Alexander Munksgaard præstere hver eneste dag. Her fortæller han, hvad Vegan Power Meal har haft af betydning for ham de sidste 3 år …

læs mere
Min vigtigste cocktail

Min vigtigste cocktail

Rune Simoni – Salgsdirektør, Formula Automobile A/S
” Jeg rejser rigtig meget med mit arbejde. 120 dage om året med ca. 100 overnatninger. Til daglig er mit arbejde meget stillesiddende …

læs mere