Livsstil | Lev som du plejer med Vegan Power Meal - BODY MEAL

SUND MED SMÅ ÆNDRINGER

At starte på Vegan Power Meal betyder ikke, at du skal omlægge hele dit liv, eller give afkald på ting, du nyder.

Du kan sagtens leve det liv, som du plejer. Men du vil over tid opleve, at trangen til fx. søde sager og ting der ikke er godt for dig og din krop, vil mindskes. Det sker, fordi du får det bedre både fysisk og mentalt – kroppen kommer i balance og din vægt stabiliseres.

For meget morgenmad, for meget frokost og 2 portioner til aften

Det har gjort en stor forskel for Rune Simoni og hans vægt altid at have Vegan Power Meal med på farten. Rune Simoni  – salgsdirektør for Formula Automobile A/S:

“Jeg lever stort set, som jeg plejer, men er automatisk begyndt at indtage mindre mængder mad. Jeg nyder fx. stadig 2 flasker vin om ugen i forbindelse med events, og alligevel formår jeg ikke at tage på. Jeg holder den vægt, jeg gerne vil. Vegan Power Meal er blevet min vigtigste ”cocktail” som jeg absolut ikke vil undvære”

Gør som Rune Simoni , og giv din krop det boost, den har brug for først elller midt på dagen.

 

ØNSKER DU MERE INSPIRATION?

Body Meal glutenfri knækbrød

Body Meal glutenfri knækbrød

Skøn opskrift på glutenfri knækbrød – super sprøde og grønne. En opskrift er til dig, som godt kan lide en savoury snack. Udover at være en kilde til vitaminer og mineraler, så indeholder knækbrødene også omega fedtsyrer og kostfibre.

læs mere
Den pikante med Vegan Power Meal 03 Ginger

Den pikante med Vegan Power Meal 03 Ginger

Savner du lidt mere spice i din hverdag? Så prøv vores take på en ginger latte. Vi har samlet alle de varme krydderier og vores Vegan Power Meal med ingefær har noter af citrus og træ, der komplimenterer gurkemejen og kanelen.

læs mere
Body Meal Matcha Latte

Body Meal Matcha Latte

Her får du den lækreste opskrift på Matcha Latte, som er en god kilde til både næringsstoffer og makronæringsstoffer. Matcha te kommer fra de spæde blade fra grøn the planten, men adskiller sig ved at være pulveriseret.

læs mere
Den syndige med Vegan Power Meal 02 Vanilla

Den syndige med Vegan Power Meal 02 Vanilla

Har du behov for et kram og lidt ekstra pick me op? Så har vi svaret til dig – Iskaffe med vitaminer og mineraler er selvforkælelse og morgenkaffe i et og samme måltid! Opskriften er i den mere syndige ende af kalorieskalaen – dejligt, ik?

læs mere
Den friske med Vegan Power Meal 01 Apple

Den friske med Vegan Power Meal 01 Apple

Skal din Vegan Power Meal 01 Apple friskes endnu mere op? Opskriften er nem og tager ikke meget længere tid end din sædvanlige Vegan Power Meal. En frisk shake med æble når du trænger til at pifte din daglige Vegan Power Meal lidt op.

læs mere
Body Meal dadelkugler

Body Meal dadelkugler

Hurtig og nem opskrift på dadelkugler, som er perfekt til dig, der har behov for lidt mere Vegan Power Meal i din hverdag. Dadelkuglerne er lige til at tage med til træningen og så er de ovenikøbet lette at dele med dine træningsmakkere.

læs mere
Body Meal ispinde

Body Meal ispinde

Lækker vegansk is! Med Vegan Power Meal’s hjemmelavede is kan du være med, når familien eller vennerne får sig en treat uden at vælte kaloriebudgettet. Hvem ville have troet at is rent faktisk kunne være sundt?

læs mere
Smag Vegan Power Meal til med …

Smag Vegan Power Meal til med …

Kreer din helt egen opskrift – no rules! Smag din daglige Vegan Power Meal til med din favorit ingrediens. Vores måltid blandes hurtig og let i din smoothie, din morgen bowl, dine boller eller måske endda din kage.

læs mere
Vegan Power Meal + Fodbold

Vegan Power Meal + Fodbold

Alexander Munksgaard – Professionel fodboldspiller for AGF
Som professionel fodboldspiller skal Alexander Munksgaard præstere hver eneste dag. Her fortæller han, hvad Vegan Power Meal har haft af betydning for ham de sidste 3 år …

læs mere
Min vigtigste cocktail

Min vigtigste cocktail

Rune Simoni – Salgsdirektør, Formula Automobile A/S
” Jeg rejser rigtig meget med mit arbejde. 120 dage om året med ca. 100 overnatninger. Til daglig er mit arbejde meget stillesiddende …

læs mere

Forkæl dig selv

Ja tak! Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrev og månedligt inspireres med lækre opskrifter, nye stories og spændende promoveringer.

Du er nu tilmeldt!