Anna Solberg

Har levet med børnegigt i 7 år

21-årige Anne Solberg der er professionel uddannet danser og psykologi studerende, har lidt af børnegigt i 7 år. Børnegigt er en autoimmun sygdom, hvor der opstår en betændelsestilstand i et eller flere led. Betændelsestilstanden ved børnegigt kan skyldes at kroppens immunforsvar overreagerer og fejlagtigt går til angreb på kroppen.

Medicinsk behandling med Methotrexat blev nødvendigt for Anna Solberg i hendes gymnasietid,med store konsekvenser både socialt og fagligt, pga. af de mange Methotrexat bivirkninger. Hun har flere gange forsøgt at stoppe med medicinen, men smerterne blev for uoverkommelige.

Da antiinflammatorisk kost og plantebaseret kost kan have en positiv påvirkning på gigtsygdomme, anbefalede en familieven hende at prøve Veagn Power Meal. Og det viste sig at skulle blive et vendepunkt. Efter at have indtaget et Veagn Power Meal hver dag I 6 måneder og kombineret det med Body SDS-behandlinger hos Bengt Valentino Andersen, har hun været medicinfri og smertefri i 4 måneder.

 

Et døgn ud af min uge

”I forbindelse med behandlingen af min børnegigt har jeg en gang om ugen fået medicin-injektioner med eksempelvis methotrexat. En af bivirkningerne ved medicinen er, at jeg har måtte sove op imod 20 timer efter indsprøjtningen. Hvis jeg har prøvet at stå op før, har jeg fået det rigtig dårligt og nogle gange kastet op og har været nødt til at gå i seng igen.

Det, at jeg har været nødt til at tage et døgn ud af min uge, har haft stor indvirkning på mit liv.

I min gymnasietid betød det en del fravær, og jeg var nødsaget til at planlægge at tage ’døgnet ud’ i weekenden. Dette betød til gengæld, at jeg gik glip af fester og alt det sociale samt muligheden for at skrive opgaver i weekenden.

Som danser har der været ting, jeg ikke har kunnet gøre, og bl.a. derfor har jeg tidligere forsøgt at komme ud af medicinen. Når jeg tidligere har prøvet at stoppe med medicinen, er der konsekvent gået 2 måneder, hvorefter de slemme smerter er vendt tilbage.

 

Vegan Power Meal virker antiinflammatorisk på mig

Jeg fik anbefalet Body SDS og at drikke Vegan Power Meal af en familieven, som også er rigtig glad for det. Jeg har nu fået Body SDS-behandlinger ved Bengt og drukket Vegan Power Meal hver dag i et halvt år – og har været helt medicinfri i 4 måneder.

Vegan Power Meal virker antiinflammatorisk på mig og i kombination med behandlingerne, har det gjort, at jeg i dag både er fri for smerter og medicin. Jeg er så lykkelig over at have fuld bevægelighed samt at være smertefri, uden at skulle tage medicin – og nu kan jeg selv råde over alle ugens timer.

Mit liv er forandret, og jeg kan ikke forestille mig at gå tilbage til det gamle nu.”

 

Anna Solberg

Læs mere

At være født med Cerebral Parese

At være født med Cerebral Parese

Sabine Dalberg – Født med Cerebral Parese
”Mit møde med Vegan Power Meal og Body SDS har ganske enkelt reddet mit liv. Uden det, ville jeg stadig spise for lidt og være undernæret – eller måske slet ikke være her”…

læs mere
Fornyet energi efter kræftforløb

Fornyet energi efter kræftforløb

Martin Tronier, 42 år, Sælger og konsulent, og stifter af Livehappy.dk.
Da Martin fik konstateret blærekræft, måtte han igennem et hårdt forløb med både kemobehandlinger og operation. Han nægter at give tab på energi …

læs mere
Uffe Holm vil tabe sig

Uffe Holm vil tabe sig

Uffe Holm – Dansk komiker og Instachamp. Uffe vil gerne tabe sig 10 kg inden jul og bruge Vegan Power Meal som et morgenmåltid. Det bliver spændende at følge hans rejse.

læs mere
Lev som du plejer

Lev som du plejer

Sund med små ændringer. At starte på Vegan Power Meal betyder ikke, at du skal omlægge hele dit liv, eller give afkald på ting, du nyder og holder af. Du kan sagtens leve det liv, som du plejer.

læs mere
Test din arm

Test din arm

Med Bengt Valentino Andersen – Grundlægger af Body SDS og Body Meal
Har du affaldsstoffer i kroppen? Er din fordøjelse belastet? Bengt Valentino Andersen viser her, hvordan du hurtigt og helt enkelt kan teste dig selv …

læs mere
At være født med Cerebral Parese

At være født med Cerebral Parese

Sabine Dalberg – Født med Cerebral Parese
”Mit møde med Vegan Power Meal og Body SDS har ganske enkelt reddet mit liv. Uden det, ville jeg stadig spise for lidt og være undernæret – eller måske slet ikke være her”…

læs mere
Vegan Power Meal + Fodbold

Vegan Power Meal + Fodbold

Alexander Munksgaard – Professionel fodboldspiller for AGF
Som professionel fodboldspiller skal Alexander Munksgaard præstere hver eneste dag. Her fortæller han, hvad Vegan Power Meal har haft af betydning for ham de sidste 3 år …

læs mere
Min vigtigste cocktail

Min vigtigste cocktail

Rune Simoni – Salgsdirektør, Formula Automobile A/S
” Jeg rejser rigtig meget med mit arbejde. 120 dage om året med ca. 100 overnatninger. Til daglig er mit arbejde meget stillesiddende …

læs mere