Martin Tronier

42 år, Sælger og konsulent, og stifter af Livehappy.dk.

Da Martin Tronier fik konstateret blærekræft, måtte han igennem et hårdt forløb med både kemobehandlinger og operation. Han lever i dag med en Urostomi, men nægter at give tab på energi, kræfter og livskvalitet og føler sig godt hjulpet på vej af Vegan Power Meal.

Sygdom og ud på den anden side

”Jeg fik i 2019 fik jeg konstateret blærekræft. Det betød 3,5 måned med hårde kemobehandlinger og derefter en operation, hvor blære, prostata og lymfeknuder blev fjernet, og en Urostomi blev sat i stedet. I forbindelse med Urostomien fik jeg skåret alle mavemuskler op, og de skal nu genoptrænes.

Kemo lagres i kroppen længe efter behandlingerne, og det har jeg virkelig kunne mærke både på kræfter, muskler og energi. Det er først nu, ca.et år efter, at jeg kan mærke, at jeg langsomt får flere kræfter, at mine muskler kan holde til mere, og følelsen af at være træt og udmattet har lagt sig.

Vegan Power Meal har været en rigtig god katalysator til mere energi – og der er mere på vej, kan jeg mærke. Jeg synes virkelig det er et godt produkt, bl.a. fordi det skaber resultater for ens energiniveau allerede inden for en uge. Nøjagtig, som jeres ambassadører beskriver.

Til daglig

Før i tiden, når jeg købte ind, røg der mange dumme madvarer ned i min indkøbskurv. Madvarer, som jeg slet ikke havde brug for.

Som morgenmad drikker jeg nu Vegan Power Meal -hver morgen – og jeg kører helt til frokost uden problemer. Det er dejligt at vide, at det jeg får til morgenmad, rent faktisk også er sundt. Det er 2 fluer med et smæk. Jeg får både noget der mætter og får samtidig energi, der varer hele dagen. En helt ny slags energi, der føles federe en før.  

Tennis

Tennis er en stor del af min identitet. Jeg har spillet i 35 år, og jeg sidder i to bestyrelser indenfor tennisverdenen. Før min operation, kunne jeg spille hver dag i et par timer, og det er mit klare mål at nå dertil igen, så jeg atter kan spille og træne med de unge. Jeg er ikke klar til at gå på kompromis, mit konkurrencegen er simpelthen for stort.

Vegan Power Meal har været med til at give mig et spark bagi og nu går det godt! Det er så fedt at kunne mærke, at man for hver uge der går får mere energi og musklerne forbedres. Jeg spiller nu 2 timer om morgenen – kun på en Vegan Power Meal – jeg bliver ikke fladmast, og der er stadig overskud på ”muskelkontoen” efter træning.

Jeg har fået fornyet energi og har fået lysten og troen tilbage. Nu skal vi op i gear og bare derudaf!

Efter nytår håber jeg at kunne slå de yngre spillere igen.

En klar anbefaling

Jeg ville faktisk ønske, at jeg havde prøvet Vegan Power Meal både under min kemobehandling og i forbindelse med genoptræning. Det første som forsvinder er jo energien.

Det er fedt at få bekræftet, at det virker og at jeg, som en almindelig person, får samme effekt som en elitesportsmand med høj forbrænding. Ingredienserne i Vegan Power Meal er sunde og naturlige ingredienser uden ”hokus pokus”. Jeg vil anbefale det til hvem som helst.”

 

Martin Tronier

Læs mere

Uffe Holm vil tabe sig

Uffe Holm vil tabe sig

Uffe Holm – Dansk komiker og Instachamp. Uffe vil gerne tabe sig 10 kg inden jul og bruge Vegan Power Meal som et morgenmåltid. Det bliver spændende at følge hans rejse.

læs mere
Lev som du plejer

Lev som du plejer

Sund med små ændringer. At starte på Vegan Power Meal betyder ikke, at du skal omlægge hele dit liv, eller give afkald på ting, du nyder og holder af. Du kan sagtens leve det liv, som du plejer.

læs mere
Test din arm

Test din arm

Med Bengt Valentino Andersen – Grundlægger af Body SDS og Body Meal
Har du affaldsstoffer i kroppen? Er din fordøjelse belastet? Bengt Valentino Andersen viser her, hvordan du hurtigt og helt enkelt kan teste dig selv …

læs mere
At være født med Cerebral Parese

At være født med Cerebral Parese

Sabine Dalberg – Født med Cerebral Parese
”Mit møde med Vegan Power Meal og Body SDS har ganske enkelt reddet mit liv. Uden det, ville jeg stadig spise for lidt og være undernæret – eller måske slet ikke være her”…

læs mere
Vegan Power Meal + Fodbold

Vegan Power Meal + Fodbold

Alexander Munksgaard – Professionel fodboldspiller for AGF
Som professionel fodboldspiller skal Alexander Munksgaard præstere hver eneste dag. Her fortæller han, hvad Vegan Power Meal har haft af betydning for ham de sidste 3 år …

læs mere
Fri for smerter og medicin

Fri for smerter og medicin

Anna Solberg – Har levet med børnegigt i 7 år
”I forbindelse med behandlingen af min børnegigt har jeg en gang om ugen fået medicin-injektioner med eksempelvis methotrexat …

læs mere
Min vigtigste cocktail

Min vigtigste cocktail

Rune Simoni – Salgsdirektør, Formula Automobile A/S
” Jeg rejser rigtig meget med mit arbejde. 120 dage om året med ca. 100 overnatninger. Til daglig er mit arbejde meget stillesiddende …

læs mere