Bengt Valentino Andersen

Filosofien 

Bengt Valentino Andersen, stifter af Body Meal & Body SDS

For mig er sundhed både kropslig og mental, og jeg har i mange år eksperimenteret med kost og kostvaner for at mærke og lære, hvad kroppen og psyken har brug for, for at være i balance og holde sig sund og stabil.

For at afprøve reaktioner og resultater på egen krop har jeg på skift udelukkende spist vegansk, afholdt mig helt fra gluten og sukker, droppet alt, hvad der hedder kulhydrater og afprøvet kun at spise kød og grøntsager.

Jeg har ligeledes eksperimenteret med langvarige faster som fx vandfaste, hvor man bevidst udpiner kroppen for næring ved at tømme dens næringsdepoter og herved også dybtliggende affaldsdepoter i tarmsystem og lever.

Desuden har jeg givet op til 80.000 behandlinger i Body SDS-regi samt trænet mig selv og andre i top-elite sport.

Udviklet fra erfaring

Det er ud fra disse erfaringer, at jeg har udviklet Vegan Power Meal, som i dag er nøjagtig det produkt, jeg mener, er det sundeste, mest intelligente og nemmeste måltid, man kan indtage.

Al min viden og erfaring er blevet til et 100% vegansk måltid – uden gluten og laktose. Et måltid der er gennemtænkt og nøje sammensat med det formål at holde kroppen, den mentale sundhed samt psyken i balance.

Med ét Vegan Power Meal dagligt får kroppen alt, hvad den har brug for af proteiner, super greens, vitaminer og mineraler.

BEMÆRK
Body Meal er udviklet på baggrund af Bengt Valentino Andersens årelange eksperimenter og personlige erfaringer med sund levevis, og udtalelser er ikke evidens baseret.

Bengt Valentino Andersen
“Tænk sig, at man kan tage nogle af de sundeste og mest nærende produkter fra hele verden og så spise det på så kort tid.
Det er en af de største gaver for mig”.

Aflastning og udrensning

Body Meal er udviklet, fordi jeg mener, at alle i verden har ret til mindst ét sundt måltid om dagen.

For mig er det essentielt at kunne tilbyde et produkt, der ikke alene kan stabilisere og udrense kroppens fordøjelse, men også aflaste de indre organer og således hjælpe kroppen til at rense blodet. Jo mere de indre organer aflastes og udrenses – jo mere vil fordøjelsen, og særligt tarmsystemet, også blive aflastet og udrenset. Det vil i sidste ende gøre det nemmere for kroppen at nedbryde og optage den mad, vi spiser.

Vegan Power Meal består hovedsageligt af basiske ingredienser, hvilket kan være med til at nedbryde syreophobning. Min erfaring er, at fordøjelsen over tid vil blive udrenset og stabiliseret, og kroppens iltoptagelse vil blive øget.

At holde kroppen ren

Jeg ser ofte, at mange lider under, at deres tarme hele tiden er fyldte, hvilket gør, at de kun optager en lille del af det, de spiser. De indtager for meget mad, kaffe, sukker og andre forskellige fødevarer, og kroppen har aldrig ”pause”.

Min erfaring er, at hvis vores tarme hele tiden er fyldte med nedbrudt mad (afføring) og toxiner, der føres ud i blodet, kan dette ofte ses med eksem og hudlidelser samt et ophobet, væskefyldt bindevæv, fordi blodsystemet og lymfesystemet arbejder under belastning.

Hvis tarme og fordøjelse derimod holdes rene, holdes blodsystemet og lymfesystemet også rent. Kroppen vil mere effektivt kunne nedbryde og optage næringsstoffer og samtidig udskille de unødvendige affaldsstoffer.

At optage mest muligt

Jeg drikker selv Vegan Power Meal om morgenen og spiser først igen om aftenen, hvor jeg sørger for at få et sundt og nærende måltid. På den måde giver jeg min krop tid til at få renset ud og ikke mindst tid til at optage næring.

Det som er interessant for mig, er ikke at spise for meget, men til gengæld at optage så meget som muligt af den mad jeg spiser og samtidig bevare min muskelmasse.

Jeg opretholder på den måde et stabilt blodsukker og energiniveau, som bidrager til holde krop, psyke og min mentale sundhed i balance.

Bengt Valentino Andersen

Formålet med Vegan Power meal er at

  • Stabilisere og optimere dit immunsystem

  • Øge din iltoptagelse og transport af denne til hele kroppen

  • Reducere mave- og tarmproblemer, fordi du nu får en velfungerende fordøjelse.

  • Udrense toksiner

  • Stabilisere dit blodsukker

  • Nedbryde syredannelse

  • Styrke din muskelmasse

  • Reducere det fysiske, mentale og psykiske stress-niveau