Filosofien - BODY MEAL
Bengt Valentino Andersen

Filosofien 

Bengt Valentino Andersen, stifter af Body Meal & Body SDS

For mig er sundhed både kropslig og mental, og jeg har i mange år eksperimenteret med kost og kostvaner for at mærke og lære, hvad kroppen og psyken har brug for, for at være i balance og holde sig sund og stabil.

For at afprøve reaktioner og resultater på egen krop har jeg på skift udelukkende spist vegansk, afholdt mig helt fra gluten og sukker, droppet alt, hvad der hedder kulhydrater og afprøvet kun at spise kød og grøntsager.

Jeg har i perioder eksperimenteret med langvarige faster som fx vandfaste og har desuden givet op til 80.000 behandlinger i Body SDS-regi samt trænet mig selv og andre i top-elite sport.

 

Udviklet fra erfaring

Det er ud fra disse erfaringer, at jeg har udviklet Vegan Power Meal, som med effektive og essentielle ingredienser er blevet til nøjagtig det produkt, jeg havde ønsket mig.

Det er blevet til et 100% vegansk måltid – uden gluten og laktose og er sammensat med det formål at holde kroppen i balance. 

Bengt Valentino Andersen

“Tænk sig, at man kan tage nogle af de sundeste og mest nærende ingredienser fra hele verden og spise det på så kort tid.
Det er en af de største gaver for mig”.