En travl hverdag med kalenderen fuld af aftaler

Lad Vegan Power Meal være den lille forandring, der gør den store forskel

Selvom mange børnefamilier lever i en travl hverdag med kalenderen fuld af aftaler og aktiviteter for både børn og voksne, er det generelt, at vi prioriterer starten på dagen højt.

Men får alle i familien nu også det morgenmåltid, der sørger for at bære den enkelte godt igennem dagen? Et måltid der dækker de vigtige proteiner, vitaminer, mineraler og super greens, som kan give den energi og det overskud, der skal til for at fungere optimalt i vuggestue, skole, børnehave, skole eller på arbejde.

Det kræver nemlig opfyldning med de helt rigtige næringsstoffer for at undgå tab af energi i løbet af dagen og ikke falde for hverdagens fristelser i skolen eller jobbet. Problemet med søde sager er bl.a., at de mætter og dermed optager pladsen for de sunde madvarer, madvarer som tilfører vigtige vitaminer, mineraler, proteiner, fiber og næringsstoffer som man har brug for, for at fungere og – i børnenes tilfælde – at udvikle sig optimalt.

Har hele familien fået den rigtige energi fra morgenstunden, vil alle kunne præstere deres bedste, både fysisk og mentalt. Så start dagen med at få opfyldt hele familiens daglige behov for energi.

Sundt morgenmåltid til hele familien

Det høje indhold af proteiner, super greens, vitaminer og mineraler i et Vegan Power Meal sørger bl.a. for et stabilt blodsukker og energiniveau dagen igennem, og på den måde holdes krop, psyke og mental sundhed i balance.

Når systemet boostes indefra, vil det også få indflydelse på både hjernen og psyken og på det generelle stressniveau. Søvn og døgnrytme påvirkes positivt, og dermed får man en bedre koncentration i løbet af dagen.

Desuden er Vegan Power Meal energiskabende, fordi det stort set ikke kræver noget af kroppen at optage. Energien optages meget hurtigt og til forskel fra mange almindelige morgenmadsprodukter, findes der i Vegan Power Meal ingen toxiner, som kroppen efterfølgende må skille sig af med.

En god start på dagen for store og små, let at tilberede og måske den lille forandring, der vil gøre den store forskel for familien – hver dag.

Læg grunden for sunde kostvaner – hele livet

Som forældre er det vores ansvar at give vores børn nogle gode kostvaner, og det er vores ansvar at lære vores børn at sætte pris på sund mad. Vi skal være gode rollemodeller, selv have et fornuftigt forhold til de søde sager og lære vores børn om sund mad ved f.eks. at tage dem med i køkkenet. Alt tyder på at vores børn senere i livet, får nemmere ved at holde fast i en sund livsstil, hvis de i barndommen får indarbejdet gode og sunde vaner.

Det er ikke unormalt, at det kan tage op til 10 serveringsforsøg, før et barn vænner sig til smagen af nye ingredienser og råvarer. Så giv ikke op, hvis dit barn ikke spiser det ny-introducerede mad i første forsøg. Børn efterligner os voksnes og evt. søskendes spisevaner, så det er vigtigt, at I som forældre, er enige om og arbejder sammen omkring familiens nye kostvaner.

Gør den sunde mad let tilgængelig

Faktum er, at vi forbinder mad og søde sager med hygge. Og vi hygger meget i Danmark, men hvem siger, at man ikke kan hygge lige så godt med sunde snacks, som med slik? Hvis sund mad og snacks gøres let tilgængeligt, ryger det lettere ned. Prøv at tilbyde alternativer.

Børn er fx vilde med smoothies, figenstænger, søde frugter, nødder etc. – så prøv at server en smoothie med Vegan Power Meal og lad endelig børnene være med til at blande sin helt egen. Vær kreative! Måske har jeres familie en helt særlig ingrediens, der hitter hjemme hos jer, (ja! – det må gerne være af den søde slags) og ellers kan I finde masser af inspiration, til hvilke lækre råvarer, I kan smage til med lige her.

Husk! Energi og overskud er vejen frem til en glad og velfungerende familie

Hans Lindbergs hverdag

Vores Ambassadør Hans Lindberg er far til to små børn og professionel håndboldspiller. Der er derfor meget, som skal klargøres om morgenen, og så er der ikke altid tid til at tænke på en morgenmad, der kan give energi til 2,5 timers træningspas kl. 9:30.

Læs her, hvordan han bruger Vegan Power Meal som et værktøj, så han både kan skabe resultater i sit professionelle virke og samtidig have energi til familien. Smag til med familiens favoritter.

Hans Lindberg

Læs mere

Fornyet energi efter kræftforløb

Fornyet energi efter kræftforløb

Martin Tronier, 42 år, Sælger og konsulent, og stifter af Livehappy.dk.
Da Martin fik konstateret blærekræft, måtte han igennem et hårdt forløb med både kemobehandlinger og operation. Han nægter at give tab på energi …

læs mere
Uffe Holm vil tabe sig

Uffe Holm vil tabe sig

Uffe Holm – Dansk komiker og Instachamp. Uffe vil gerne tabe sig 10 kg inden jul og bruge Vegan Power Meal som et morgenmåltid. Det bliver spændende at følge hans rejse.

læs mere
Lev som du plejer

Lev som du plejer

Sund med små ændringer. At starte på Vegan Power Meal betyder ikke, at du skal omlægge hele dit liv, eller give afkald på ting, du nyder og holder af. Du kan sagtens leve det liv, som du plejer.

læs mere
Test din arm

Test din arm

Med Bengt Valentino Andersen – Grundlægger af Body SDS og Body Meal
Har du affaldsstoffer i kroppen? Er din fordøjelse belastet? Bengt Valentino Andersen viser her, hvordan du hurtigt og helt enkelt kan teste dig selv …

læs mere
At være født med Cerebral Parese

At være født med Cerebral Parese

Sabine Dalberg – Født med Cerebral Parese
”Mit møde med Vegan Power Meal og Body SDS har ganske enkelt reddet mit liv. Uden det, ville jeg stadig spise for lidt og være undernæret – eller måske slet ikke være her”…

læs mere
Vegan Power Meal + Fodbold

Vegan Power Meal + Fodbold

Alexander Munksgaard – Professionel fodboldspiller for AGF
Som professionel fodboldspiller skal Alexander Munksgaard præstere hver eneste dag. Her fortæller han, hvad Vegan Power Meal har haft af betydning for ham de sidste 3 år …

læs mere
Fri for smerter og medicin

Fri for smerter og medicin

Anna Solberg – Har levet med børnegigt i 7 år
”I forbindelse med behandlingen af min børnegigt har jeg en gang om ugen fået medicin-injektioner med eksempelvis methotrexat …

læs mere
Min vigtigste cocktail

Min vigtigste cocktail

Rune Simoni – Salgsdirektør, Formula Automobile A/S
” Jeg rejser rigtig meget med mit arbejde. 120 dage om året med ca. 100 overnatninger. Til daglig er mit arbejde meget stillesiddende …

læs mere