Sabine Dalberg

26 år. Født med Cerebral Parese (Tidligere kaldet spastisk lammelse) 

Sabine Dalberg er født med Cerebral Parase – også tidligere kaldet Spastisk lammelse. Sabine lider desuden af dystoni-lignende kramper, som gør, at hun ofte ikke kan spise på normal vis. Derfor har hun i perioder fået flydende kost eller sondemad.

At føle sult har altid været en af Sabines helt store udfordringer, og det har udløst store komplikationer med underernæring og tab af energi.

Læs, hvordan Vegan Power Meal som en nærende flydende kost med alle essentielle næringsstoffer, har ændret Sabines liv. Bl.a. Makronæringsstoffer, som er de energigivende næringsstoffer har givet Sabine velvære og overskud til atter at begynde at lægge planer for sin fremtid …

 

Min Største Udfording

”Mit møde med Vegan Power Meal og Body SDS har ganske enkelt reddet mit liv. Uden det, ville jeg stadig spise for lidt og være undernæret – eller måske slet ikke være her”.

“Jeg har været udfordret hele mit liv, fordi jeg er født tre måneder og tre uger for tidligt, og blev født med Cerebral Parase pga. en hjerneblødning i lillehjernen. Mit bevægehandicap gør, at jeg sidder i kørestol, og det har naturligvis været mit mest synlige handicap. Min største udfordring har dog altid været, at jeg simpelthen ikke har følt sult. De sidste år er jeg tilmed begyndt at få nogle dystoni-lignende kramper, som er ufrivillige muskelsammentrækninger, der påvirker min krop, og så længe de varer, kan jeg ofte ikke spise på normal vis.

Fra jeg var 10 til 11 år gammel, fik jeg ikke tilstrækkelig ernæring og fik derfor sondemad via en tynd slange i maven direkte ind i mavesækken. Fra jeg var 16-24 år, døjede jeg konstant med kroniske maveproblemer og kvalme, og blev løbende forsøgt udredt på diverse offentlige- og privathospitaler, men ingen kunne give et svar på, hvorfor jeg havde det sådan.

Den ene sygdom og komplikation afløste den anden. Indlæggelser, angstanfald, konflikter og ensomhed er blot nogle af de ting, der tyngede mig, – for slet ikke at tale om mangel på kost og ordentlig ernæring. Det medførte flere indlæggelser med diffuse symptomer, som lægerne ikke kunne finde nogen årsag til.

Jeg var langt nede.

 

 

Mit store vendepunkt

Det kunne ikke blive ved med at gå.  Jeg vidste, at der skulle noget helt nyt og anderledes til. Og denne gang ville jeg selv sidde ved roret.

Body SDS og min første kropsterapeut blev et mirakuløst vendepunkt. Jeg blev lyttet til, mærket og set lige præcis DER, hvor jeg var, og som DEN jeg var.

Sammen fik vi styr på de grundlæggende problemer, og en af de helt store blokeringer var, at jeg slet ikke trak vejret helt ned i maven. Så snart der blev åbnet op for det, og jeg fik kosttilskud af magnesium og mælkesyrebakterier, gik der kun et døgn, før min fordøjelse begyndte at fungere helt normalt igen.

Et par måneder inde i behandlingen, begyndte jeg på Body Meal. Jeg havde svært ved at tygge mad, og havde brug for noget flydende næring. For jeg havde egentlig ikke kræfter til at spise nok.

Efter blot 14 dage, hvor jeg nu fik alt den næring jeg havde brug for og min tarmflora var kommet i balance og blevet normal, kunne jeg virkelig mærke, at kræfterne kom mere kom tilbage. Jeg kunne f.eks. ligge nede på gulvet og træne – noget jeg ellers ikke havde kunnet, siden jeg var 8 år!

 

MIN REJSE OG UDVIKLING MED VEGAN POWER MEAL PÅ GANSKE FÅ MÅNEDER

– Jeg begyndte at føle sult og spise normalt. Fik tilstrækkelig med ernæring.
– Jeg fik flydende kosttilskud og mad, der var nemt at indtage, hvilket jeg havde brug for.
– Jeg fik en normal tarmflora på blot ét døgn, efter at have døjet med daglige kroniske problemer fra jeg var 16-24.
– Jeg trænede forskellige øvelser, så sveden sprang fra min pande, dannede muskler, og fik derved styrket min balance. Nu kunne jeg f.eks sidde i næsten fuld skrædderstilling på gulvet uden støtte – og endda i timevis. Førhen var jeg væltet indenfor et minut.

Da mine dystoni-lignende kramper betyder, at jeg ikke altid kan spise normalt som andre mennesker, er det ekstremt vigtigt, at det jeg drikker, indeholder alle de næringsstoffer, jeg har brug for. Her er Body Meal min redning, og det er skønt, at jeg kan indtage det oralt og hurtigt, og uden for meget besvær. Jeg føler ganske enkelt, at der opstår en ubalance i min krop, hvis jeg ikke får min Body Meal dagligt, og at min krop først bliver lykkelig, når den får sin vanlige Vegan Power Meal.

Derfor er det vigtigt for mig at få Vegan Power Meal minimum en gang dagligt – og helst som det første måltid på dagen.

Jeg har sidenhen tænkt meget over, hvad der mon er i sondemad, (som jeg fik som barn), siden man ikke må indtage det oralt. Efter min mening må det være noget værre unaturligt bras, hvis man ikke må drikke og smage på det.

Mit møde med Vegan Power Meal og Body SDS har ganske enkelt reddet mit liv! Uden det, ville jeg stadig spise alt for lidt og være undernæret – eller måske slet ikke være her.

Med mit nye velvære har jeg også fået et mentalt overskud. På sigt, drømmer jeg om at bruge mit genvundne overskud på at uddanne mig som kostvejleder eller Heilpraktiker (naturmediciner) og blive den behandler og sparringspartner, som jeg altid selv har søgt efter, indtil jeg fandt min egen vej i alt det her. En behandler der har fokus på det hele menneske!

Vegan Power Meal er ganske enkelt mit yndlingsmåltid på dagen. Det summer bare af glæde og lykke direkte ud i alle cellerne lige med det samme.

Som den kost- og krops-entusiast jeg er i dag, håber jeg, at kunne inspirere og hjælpe andre.

 

Sabine Dalberg

Læs mere

At være født med Cerebral Parese

At være født med Cerebral Parese

Sabine Dalberg – Født med Cerebral Parese
”Mit møde med Vegan Power Meal og Body SDS har ganske enkelt reddet mit liv. Uden det, ville jeg stadig spise for lidt og være undernæret – eller måske slet ikke være her”…

læs mere
Fornyet energi efter kræftforløb

Fornyet energi efter kræftforløb

Martin Tronier, 42 år, Sælger og konsulent, og stifter af Livehappy.dk.
Da Martin fik konstateret blærekræft, måtte han igennem et hårdt forløb med både kemobehandlinger og operation. Han nægter at give tab på energi …

læs mere
Uffe Holm vil tabe sig

Uffe Holm vil tabe sig

Uffe Holm – Dansk komiker og Instachamp. Uffe vil gerne tabe sig 10 kg inden jul og bruge Vegan Power Meal som et morgenmåltid. Det bliver spændende at følge hans rejse.

læs mere
Lev som du plejer

Lev som du plejer

Sund med små ændringer. At starte på Vegan Power Meal betyder ikke, at du skal omlægge hele dit liv, eller give afkald på ting, du nyder og holder af. Du kan sagtens leve det liv, som du plejer.

læs mere
Test din arm

Test din arm

Med Bengt Valentino Andersen – Grundlægger af Body SDS og Body Meal
Har du affaldsstoffer i kroppen? Er din fordøjelse belastet? Bengt Valentino Andersen viser her, hvordan du hurtigt og helt enkelt kan teste dig selv …

læs mere
Vegan Power Meal + Fodbold

Vegan Power Meal + Fodbold

Alexander Munksgaard – Professionel fodboldspiller for AGF
Som professionel fodboldspiller skal Alexander Munksgaard præstere hver eneste dag. Her fortæller han, hvad Vegan Power Meal har haft af betydning for ham de sidste 3 år …

læs mere
Fri for smerter og medicin

Fri for smerter og medicin

Anna Solberg – Har levet med børnegigt i 7 år
”I forbindelse med behandlingen af min børnegigt har jeg en gang om ugen fået medicin-injektioner med eksempelvis methotrexat …

læs mere
Min vigtigste cocktail

Min vigtigste cocktail

Rune Simoni – Salgsdirektør, Formula Automobile A/S
” Jeg rejser rigtig meget med mit arbejde. 120 dage om året med ca. 100 overnatninger. Til daglig er mit arbejde meget stillesiddende …

læs mere