Uffe bech

Uffe Bech

Professionel Fodboldspiller for Panathinaikos FC

”Jeg har tidligere været en del skadet med muskulære problemer, og har haft en tendens til at blive overbelastet. Derfor fik jeg taget en grundig og omfattede test i Tyskland og blev her gjort opmærksom på, at en del af de fødevarer jeg indtog, havde en dårlig påvirkning på min krop.

Da Vegan Power Meal er fri for både gluten og laktose passede den perfekt med det, jeg måtte indtage. Og faktisk kan jeg slet ikke forestille mig at Vegan Power Meal kan give problemer for nogen – for der er jo kun gode ting i.

Jeg drikker typisk Vegan Power Meal til morgenmad og blander det med lidt økologisk, græsk olivenolie. De første par gange syntes jeg ikke, at smagen var fantastisk, men der gik ikke lang tid, før jeg begyndte at mærke effekten – og så smagte det bedre! Nu kan jeg nyde den til fulde.

Siden jeg for et år siden startede med Vegan Power Meal og Body SDS, har min krop haft det meget bedre, og jeg har ikke længere muskulære problemer.

Som fodboldspiller træner man hårdt hver dag. Normalt er der kun kræfter til selve træningen, men jeg har ikke haft nogle problemer. Mine muskl­­­­­­er har det super, og jeg har energi og overskud til at træne 1 time ekstra om dagen.

Min fornemmelse med Vegan Power Meal er super god, og det tillader mig at kunne fokusere på min udvikling som fodboldspiller.”