Susanne Vind

Susanne Vind

Speciallæge i psykiatri. Indehaver af Schema Terapi Denmark 

“Jeg er 68 år og har en arbejdsdag, der som regel ligger kl. 8-18. Jeg har både klienter, underviser og superviserer psykologer og psykiatere i løbet af dagen, hvilket alt sammen kræver stor fokus.

Jeg har i mange år undgået gluten og laktose og har generelt spist sundt og økologisk, men jeg manglede noget mere for at holde min krop sund og energisk.

Det seneste halve år har min morgenmad derfor bestået af et Vegan Power Meal. I den periode har min energi og mit overskud klart ændret sig til det bedre. 

Tidligere havde jeg brug for at få mellemmåltider, cola og limonader for at opretholde mit energiniveau. Det har jeg ikke mere. 

Min appetit har ændret sig, så sukker ikke længere smager mig.

Jeg har også fået mere energi til motion. Mit blodsukker føles stabilt, og det giver mig den nødvendige energi til hele min dag. Det er et stort plus …

Vægttab – et dejligt +

På det halve år, hvor jeg har drukket Vegan Power Meal dagligt, har jeg tabt hele 7 kilo, – uden at jeg bevidst har gjort noget som helst andet for det.

Min mave er blevet fladere, og hvor er det rart at være gået lidt ned i tøjstørrelser.

Min hud er også blevet meget pænere, og folk har bemærket, at jeg ser friskere ud.

Sådan gør jeg

Jeg koger et par skiver ingefær i en tepotte og stiller det i køleskabet natten over, så det er iskoldt og klart til at blande med min Vegan Power Meal hver morgen.

Jeg er meget glad for Vegan Power Meal, som giver mig en god start på dagen og tydeligt har givet mig øget energi og velvære”.

Susanne Vind