Rune Simoni - BODY MEAL
Rune Simoni

Rune Simoni

Salgsdirektør, Formula Automobile A/S

Der følger både meget rejseaktivitet og mange kundemiddage med jobbet som salgsdirektør for Formula Automobile A/S. For meget fed mad og stort set ingen motion var derfor tidligere hverdag for Rune Simoni.  Hverken godt for mave eller fordøjelse.

STOR REJSEAKTIVITET

”Jeg rejser rigtig meget med mit arbejde. 120 dage om året med ca. 100 overnatninger. Til daglig er mit arbejde meget stillesiddende, og jeg har tillige mange kundemiddage med vin og god mad. Motion får jeg ikke dyrket meget af.

Min mave og fordøjelse fungerede rigtig dårlig, og jeg blev derfor anbefalet at prøve Body SDS og Bengt Valentino Andersen af en bekendt – og sikke en øjenåbner! For første gang følte jeg, at der var en, der virkelig forstod kroppen.”

MIN VIGTIGSTE COCKTAIL

“Det var naturligvis en tilvænning ikke at skulle spise i så store mængder, som jeg var vant til. Men med Vegan Power Meal kan jeg køre indtil frokosttid uden den kæmpe morgenmad, som jeg plejede at indtage.

Jeg blander Vegan Power Meal som en shake med frossen broccoli og banan, inden jeg tager på arbejde. Den mæthedsfornemmelse jeg nu får af det, gør mig super glad. Mit job betyder, at jeg rejser meget i Italien, og her laver jeg en Vegan Power Meal shake med sukkerfri is-the. Og er der et event med fed mad, drikker jeg Vegan Power Meal som et mellemmåltid inden, så jeg ikke bliver fristet til at spise for meget, fordi jeg er ved at dø af sult.

Vegan Power Meal er blevet min vigtigste ”cocktail” som jeg absolut ikke vil undvære og jeg har gerne et par ekstra breve med i tasken, til folk jeg møder på mine rejser.”

Rune Simoni
Vegan Power Meal on-the-go produkter

Har du et liv på farten?

Og følger der også meget rejseaktivitet og mange kundemiddage med dit job?