100% plantebaseret proteinpulver -et kosttilskud på pulverform
Martha Rasmussen

Martha Rasmussen

Kvindelig atlet, 400 m hæk

”Det, som er både spændende og praktisk for mig i forhold til Vegan Power Meal er, at jeg kan drikke ét pulver i stedet for at skulle tage 10 forskellige piller. Og så er det let at tage med til træning, til stævner og på rejser.

Jeg drikker det om morgenen i forbindelse med faste, og så spiser jeg en god frokost senere. På den måde fungerer min fordøjelse hurtigt, hvilket er godt, når jeg skal træne.

Vegan Power Meal har bidraget til, at jeg ikke spiser så meget som tidligere. Jeg har en diætist tilknyttet, og selvom der er færre kalorier i et Vegan Power Meal, så kan jeg godt nøjes med 100 kalorier, for det føles som 500 kalorier. 

Jeg laver en del anaerob træning med intervaller til 400 m hæk og 400 m løb. Denne form for træning gør at musklerne hurtigt bliver trætte og laktat i benene øges. Også nervesystemet kommer på prøve, når kroppen presses til at løbe hurtigere for hvert interval, så jeg har i den grad brug for god hjælp til at restituere.

Med Vegan Power Meal får jeg mere protein i min kost og den hjælp, jeg har brug for til at restituere mig. Jeg er stoppet med alt andet proteinpulver, som fik mig til at føle mig oppustet. Nu bruger jeg Vegan Power Meal som proteinpulver, hvis jeg har brug for ekstra energi.

Jeg kan slet ikke lade være med at drikke det. Jeg skal have det mindst én gang dagligt, for at være den bedste udgave af mig selv.”

Protein Pulver

Søger du efter et proteintilskud til din træning?

Forkæl dig selv

Ja tak! Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrev og månedligt inspireres med lækre opskrifter, nye stories og spændende promoveringer.

Du er nu tilmeldt!