Katrine veje

Katrine Veje

Professionel fodboldspiller for Danmarks kvindefodboldlandshold og FC Malmö

“I en periode, hvor jeg var skadet, tog jeg mig tid til at arbejde med mig selv og fik behandlinger af Bengt Valentino Andersen ved Body SDS.

Under mine behandlinger med Bengt er jeg blevet gjort opmærksom på, at jeg har en del syre i kroppen.

I mange år har jeg følt mig oppustet, dvask og ydermere døjet med uren hud. Jeg har altid spist meget havregryn, både til morgenmad, men også som match-meal 3-4 timer inden kamp. Jeg har haft svært ved at spise i forbindelse med kampene og min mave har reageret på forskellige måder.

Jeg er derfor begyndt med Vegan Power Meal, samtidig med at jeg har byttet almindelig mælk ud med havremælk … og sikke en forandring!

Jeg har ikke haft det bedre, end jeg har nu! Jeg har altid været skeptisk, men kan allerede mærke en forskel. Jeg føler mig mere ren og ikke længere oppustet og dvask. Jeg har ikke røde blus i ansigtet, og der er kun lidt urenheder nu.

Om morgenen blander jeg Vegan Power Meal med koldt vand og 1 tsk. olivenolie, og så spiser jeg frokost omkring kl. 11.30. Det virker for mig. Det smager sundt, og det kan jeg godt lide.

Mine ambitioner med Vegan Power Meal er, at køre den 100% og se, hvor langt jeg kan tage den. Jeg drømmer om at finde balance i kroppen.”