Felix Smith

Dansk tv- og radiovært

“Som noget nyt, har jeg nu i en måned indtaget Body Meal hver morgen.

Jeg har altid haft svært ved at spise morgenmad. Også selv om jeg er sulten. Så mens min familie har siddet og spist morgenmad, har jeg drukket mig igennem adskillige kopper kaffe, inden jeg fortsætter til træning eller på arbejde. Man kan faktisk sige, at Body Meal har gjort det nemmere for mig – ikke at spise morgenmad. Nu ved jeg, at jeg får et sundt morgenmåltid, og jeg vil helt sikkert gøre det til en fast del af mine morgenrutiner.

Jeg blander Body Meal med ris- eller mandelmælk og kan godt lide smagen. Det smager faktisk bedre end andre lignende produkter, jeg har prøvet.

Det gode ved måltidet er, at jeg har en mæthedsfornemmelse indtil frokost. Min krop får god benzin fra morgenstunden, som den ikke fik tidligere og hullet i maven er væk. Dette passer rigtig godt med mine arbejdsrutiner.

Min ambition med Body Meal er at bruge det i kombination med træning. Jeg er desværre skadet med min skulder pt, så jeg er virkelig spændt på at mærke det i ’Action’. Det vil nu være målbart, hvor meget mere jeg kan præstere, og jeg håber, at det vil give et boost til min træning.”

– Vi følger selvfølgelig Felix Smith’s rejse med Body Meal fremadrettet.