Kosttilskud - 100% Plantebaseret - Rig på Vitaminer, Mineraler og Protein

Vores ambassadører

Læs her, hvad Vegan Power Meal har haft af betydning i vores ambassadørers hverdag, og hvordan det har gjort en forskel for dem både professionelt og personligt.

Gustav Isaksen

Sara Rantzau

”Vegan Power Meal altså helt genialt, at have med i tasken. Jeg mikser en pakke med et måltid med en flaske vand, og så føler jeg mig klar med energi til mine kunder."

Læs mere

Felix smith

Felix Smith

"Min krop får god benzin fra morgenstunden, som den ikke fik tidligere og hullet i maven er væk. Dette passer rigtig godt med mine arbejdsrutiner."

Læs mere 

Joachim Andersen

Joachim Andersen

"Jeg startede med Body SDS-behandlinger i en alder af 14 år og har drukket Vegan Power Meal hver dag lige siden."

Læs mere

Rune Simoni

Rune Simoni

”Det var naturligvis en tilvænning ikke at skulle spise i så store mængder, som jeg var vant til. Men med Vegan Power Meal kan jeg køre indtil frokosttid uden den kæmpe morgenmad."

Læs mere

Lene jensen ved treatness.dk

Lene Jensen

”Jeg har en stor passion for kost, motion og ikke mindst – sund aldring. Særligt det sidste har haft min interesse siden jeg har rundet de 50 år. Jeg laver kostprogrammer og i den forbindelse bruger jeg Vegan Power Meal. "

Læs mere

Kem Ljungquist

Kem Ljungquist

”Vegan Power Meal været meget vigtig for mig, fordi det har været en god måde at bryde fasten på. Jeg har god effekt af det og føler, at jeg har mere energi."

Læs mere

Adam Erritzøe

Adam Erritzøe

”Det fungerer afsindig godt for mig til hverdag, men også hvis jeg er på ture – feks. i Alaska eller til cykelevents, hvor man kører mange timer om dagen, og er presset på restitution."

Læs mere

Fodboldspiller med bold

Janni Arnth

"Som fodboldspiller bruger jeg Vegan Power Meal som et restitutionsmåltid – til at genopbygge kroppen efter fodbold træning og styrketræning, men for mig er det også en fantastisk måde at starte dagen på."

Læs mere

Erik Sviatchenko

Erik Sviatchenko

”Som topatlet bruger man forskellige værktøjer til hele tiden at være 100%, men der skal også finjusteres, og her er Vegan Power Meal et super værktøj - som nu ligger i min værktøjskasse."

Læs mere

Jens Veggerby

Jens Veggerby

Min ambition med Vegan Power Meal er velvære. Vi lever jo kun en gang; jo bedre vi kan have det, jo bedre er det. Hvis man har fundet noget der virker – er der ikke grundt til at ændre på det."

Læs mere

Hans Lindberg

Hans Lindberg

”Første gang jeg testede Vegan Power Meal var i forbindelse med en test til træning, hvor vi startede kl. 8 og først 4 timer senere havde jeg brug for at spise igen."

Læs mere

Maria Barfod

Maria Barfod / DJ Fedty

”Jeg tager Vegan Power Meal som supplement 3-4 gange om ugen, og gerne på de dage, hvor jeg føler mig mere sulten.”

Læs mere

Alexander munksgaard

Alexander Munksgaard

”Jeg har taget Vegan Power Meal i 3 år. Jeg synes, at det er et dejligt produkt, det er nemt at drikke og når jeg træner så meget, så ved jeg, at min krop får vitaminer og mineraler, som den har brug for."

Læs mere

Sofia Mortensen

Sofia Jaraaq Mortensen

”Med masser af træning og en hel skoledag, er det super godt med min Vegan Power Meal. Så føler jeg, at jeg er mere klar til den lange dag.”

Læs mere

Susanne Vind

Susanne Vind

”Tdligere havde jeg brug for at få mellemmåltider, cola og limonader, i løbet af dagen. Det har jeg ikke mere."

Læs mere

Kristian Riis

Kristian Riis

”Jeg går naturligvis meget op i min sundhed – og det er ekstremt vigtigt for mig at vide, at jeg giver min krop det allerbedste. Jeg har drukket Vegan Power Meal i lang tid, og det er den helt rigtig balance."

Læs mere

Martha Rasmussen

Martha Rasmussen

”Det, som er både spændende og praktisk for mig i forhold til Vegan Power Meal er, at jeg kan drikke ét pulver i stedet for at skulle tage 10 forskellige piller. Og så er det let at tage med til træning."

Læs mere

Jonathan Canto Nielsen

Jonathan Canto Nielsen

”Generelt betyder Vegan Power Meal for mig livsglæde, og det er og skal være en del af min hverdag."

Læs mere

Katrine veje

Katrine Veje

"Mine ambitioner med Vegan Power Meal er, at køre den 100% og se, hvor langt jeg kan tage den. Jeg drømmer om at finde balance i kroppen."

Læs mere

Gustav Isaksen

Gustav Isaksen

”For mig virker Vegan Power Meal rigtig godt i forbindelse med morgentræning, fordi det ikke ligger tungt i maven, som meget andet morgenmad gør."

Læs mere

Mads kornerup

Mads Kornerup

”Jeg begyndte at tage Vegan Power Meal i forbindelse med et årligt meditations-ophold sidste år, hvor man op til opholdet følger en speciel diæt. Da jeg er vegetar, passede Vegan Power Meal fantastisk ind i diæten for mig."

Læs mere

Uffe bech

Uffe Bech

”I og med at Vegan Power Meal er gluten- og laktosefri, passede den perfekt med det, jeg måtte indtage. Jeg har faktisk svært ved at forestille mig, at Vegan Power Meal kan være et problem for nogen – der jo kun gode ting deri."

Læs mere

Marie Kronquist

Marie Kronquist

Jeg har prøvet alverdens juicer, som bare ikke smager godt. Men smagen af Vegan Power Meal kan jeg godt lide, og det er nemt."

Læs mere

Karen Barritza

Karen Barritza

"Vegan Power Meal passer rigtig godt ind i min livsstil. Jeg drikker det hver dag, hvor jeg enten blander det som forskelige smoothies med havremælk eller blander det i min havregrød."

Læs mere

Morten Hjulmand

Morten Hjulmand

”Vegan Power Meal matcher alt det, jeg efterspørger når jeg træner på højt niveau."

Læs mere

Inspireret af vores ambassadører?

Forkæl dig selv

Ja tak! Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrev og månedligt inspireres med lækre opskrifter, nye stories og spændende promoveringer.

Du er nu tilmeldt!