Vores ambassadører

Læs her, hvad Vegan Power Meal har haft af betydning i vores ambassadørers hverdag, og hvordan det har gjort en forskel for deres fysiske og mentale velvære. Både professionelt og personligt. 

Maria Barfod

Maria Barfod / DJ Fedty

”Jeg har ofte brug for mere energi. Derfor tager jeg Vegan Power Meal som supplement 3-4 gange om ugen, og gerne på de dage, hvor jeg føler mig mere sulten.”

Læs mere

Felix smith

Felix Smith

"Det gode ved måltidet er, at jeg har en mæthedsfornemmelse indtil frokost. Min krop får god benzin fra morgenstunden, som den ikke fik tidligere og hullet i maven er væk. Dette passer rigtig godt med mine arbejdsrutiner."

Læs mere 

Joachim Andersen

Joachim Andersen

"Jeg holder mig skadesfri og har ikke haft muskelskader i mange år – hvilket er en meget vigtig faktor i fodboldverden. Jeg har overskud, jeg har bedre mulighed for at udvikle mig som fodboldspiller og mine muskler føles gode. "

Læs mere

Rune Simoni

Rune Simoni

”Det var naturligvis en tilvænning ikke at skulle spise i så store mængder, som jeg var vant til. Men behovet forsvandt med Vegan Power Meal og i dag kan jeg køre indtil frokosttid uden den kæmpe morgenmad."

Læs mere

Katrine veje

Katrine Veje

"Jeg begyndte med Vegan Power Meal samtidig med at jeg byttede komælk ud med havremælk - og sikke en forandring! Jeg har aldrig haft det bedre end jeg har nu. Jeg har altid været skeptisk, men kan allerede mærke en forskel. Jeg føler mig mere ren og ikke længere oppustet og dvask."

Læs mere

Adam Erritzøe

Adam Erritzøe

”Det fungerer afsindig godt for mig til hverdag, men også hvis jeg er på ture – feks. i Alaska eller til cykelevents, hvor man kører mange timer om dagen, og er presset på restitution."

Læs mere

Alexander munksgaard

Alexander Munksgaard

”Jeg har taget Vegan Power Meal i 3 år. Jeg synes, at det er et dejligt produkt, det er nemt at drikke og når jeg træner så meget, så ved jeg, at min krop får alle de vitaminer og mineraler, den har brug for."

Læs mere

Marie Kronquist

Marie Kronquist

”Som praktiserende buddhist og underviser har jeg naturlig fokus på det mentale i hverdagen, og uden helt at kunne sætte ord på det, så føler jeg mig nu mere samlet – mere solid."

Læs mere

Erik Sviatchenko

Erik Sviatchenko

”Som topatlet bruger man forskellige værktøjer til hele tiden at være 100%, men der skal også finjusteres, og her er Vegan Power Meal et super værktøj - som nu ligger i min værktøjskasse."

Læs mere

Jens Veggerby

Jens Veggerby

”Jeg cykler mellem 2,5 - 5 timer om dagen og må indrømme, at jeg var en anelse skeptisk, før jeg startede med Vegan Power Meal. Men det har påvirket mig positivt, og jeg har fået styr på min mave. som jeg ikke føler, jeg havde før."

Læs mere

Hans Lindberg

Hans Lindberg

”Første gang jeg testede Vegan Power Meal var i forbindelse med en test til træning, hvor vi startede kl. 8. Det kan være svært at tanke op på energi så tidligt, men her kørte jeg igennem i 4 timer – kun på Vegan Power Meal."

Læs mere

Susanne Vind

Susanne Vind

”På det halve år, hvor jeg har drukket Vegan Power Meal dagligt, har jeg tabt hele 7 kilo, - uden at jeg bevidst har gjort noget som helst andet for det. Jeg har også fået mere energi til motion - Det er et stort plus. "

Læs mere

Karen Barritza

Karen Barritza

"I dag føles min krop meget let, fordi jeg ikke spiser kød. Jeg holder en god ”grundform” og Vegan Power Meal passer rigtig godt ind i min livsstil."

Læs mere

Mads kornerup

Mads Kornerup

”Jeg begyndte at tage Vegan Power Meal i forbindelse med et årligt meditations-ophold sidste år. I ugen op til og ugen efter opholdet følger man en speciel diæt, og da jeg er vegetar, passede Vegan Power Meal fantastisk ind i diæten for mig."

Læs mere

Uffe bech

Uffe Bech

”I og med at Vegan Power Meal er gluten- og laktosefri, passede den perfekt med det, jeg måtte indtage. Jeg har faktisk svært ved at forestille mig, at Vegan Power Meal kan være et problem for nogen – der jo kun gode ting deri."

Læs mere

Kristian Riis

Kristian Riis

”Jeg går naturligvis meget op i min sundhed - både fysisk og mentalt – og det er ekstremt vigtigt for mig at vide, at jeg giver min krop det allerbedste. Jeg har drukket Vegan Power Meal i lang tid, og det er den helt rigtig balance."

Læs mere

Martha Rasmussen

Martha Rasmussen

”Det, som er både spændende og praktisk for mig i forhold til Vegan Power Meal er, at jeg kan drikke ét pulver i stedet for at skulle tage 10 forskellige piller. Og så er det let at tage med til træning, til stævner og på rejser."

Læs mere

Jonathan Canto Nielsen

Jonathan Canto Nielsen

”Jeg føler, at jeg har mere energi og kan restituere hurtigere og bedre. Tidligere var jeg meget øm og skulle presse mig selv. I tiden under Corona har jeg haft mulighed for at træne hårdere, og kan mærke effekten af Vegan Power Meal - både i energi-niveau og i muskler."

Læs mere

Gustav Isaksen

Gustav Isaksen

” Vegan Power Meal har gjort meget for mig, og jeg har stort set været skadesfri, siden jeg startede på det for 2 år siden. Jeg tror 100% på, at produktet har bidraget til, at jeg er blevet bedre som fodboldspiller"

Læs mere

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen

”Det er en dejlig tanke, at Vegan Power Meal indeholder alt det, som min krop har brug for i løbet af dagen for at kunne fungere optimalt. Jeg er rigtig glad!”

Læs mere

Morten Hjulmand

Morten Hjulmand

”I samarbejde med min fysioterapeut og træner søgte jeg efter et produkt, der ville afhjælpe de krampelignende følelser, jeg ofte fik under træning. Jeg blev anbefalet Vegan Power Meal, og var fascineret, fordi det indeholder netop de ingredienser, jeg har brug for."

Læs mere