Derfor vil jeg ikke undvære Body Meal

Katrine Veje

Professionel fodboldspiller for Danmarks kvindefodboldlandshold og FC Malmö.

"Jeg begyndte med Body Meal samtidig med at jeg byttede komælk ud med havremælk - og sikke en forandring! Jeg har aldrig haft det bedre end jeg har nu. Jeg har altid været skeptisk, men kan allerede mærke en forskel. Jeg føler mig mere ren og ikke længere oppustet og dvask.

Mine ambitioner med Body Meal er, at køre den 100% og se, hvor langt jeg kan tage den. Jeg drømmer om at finde balance i kroppen."

Læs mere her >>>

Felix Smith

Dansk tv- og radiovært

"Det gode ved måltidet er, at jeg har en mæthedsfornemmelse indtil frokost. Min krop får god benzin fra morgenstunden, som den ikke fik tidligere og hullet i maven er væk. Dette passer rigtig godt med mine arbejdsrutiner.

Ud over mit morgenritual, er ambitionen med Body Meal er at bruge det i kombination med træning. Jeg er desværre skadet med min skulder pt, så jeg er virkelig spændt på at mærke det i ’Action’ der."

Læs mere her >>>

Joachim Andersen

Professionel fodboldspiller for Danmarks fodboldlandshold og Olympique Lyon​

"Jeg har primært brugt produktet til at holde mig skadesfri og i kombination med Bengts Body SDS-behandlinger, fungerer det rigtig godt for mig. Jeg føler, at mine muskler er bløde og jeg restituerer bedre efter træning og kampe.

Jeg holder mig skadesfri og har ikke haft muskelskader i mange år – hvilket er en meget vigtig faktor i fodboldverden. Jeg har overskud, jeg har bedre mulighed for at udvikle mig som fodboldspiller og mine muskler føles gode. "

Læs mere her >>>

Alexander Munksgaard

Professionel fodboldspiller for AGF

”Jeg har taget Body Meal i 3 år. Jeg synes, at det er et dejligt produkt, det er nemt at drikke og når jeg træner så meget, så ved jeg, at min krop får alle de vitaminer og mineraler, den har brug for.

Når jeg møder ind i klubben tidligt, drikker jeg en Body Meal kl. 8.30, træner og spiser dernæst frokost kl. 12.30. Body Meal lægger en god bund, jeg føler mig mindre sulten, og jeg kan bedre optage den mad, jeg spiser."

Læs mere her >>>

Mads Kornerup

Grundlægger af Shamballa Jewels

”Jeg begyndte at tage Body Meal i forbindelse med et årligt meditationsophold sidste år. I ugen op til og ugen efter opholdet følger man en speciel diæt, og da jeg er vegetar, passede Body Meal fantastisk ind i diæten for mig.

Selvdisciplin er ikke min stærke side, men jeg ønsker naturligvis at være sund og fylde den rigtige benzin på motoren, og jeg ønsker derfor fremadrettet at indtage Body Meal om morgenen i stedet for mit normale morgenmåltid."

Læs mere her >>>

Erik Sviatchenko

Professionel fodboldspiller for FC Midtjylland

”Jeg har lagt mærke til, at jeg spiser mindre og har ikke haft lyst til søde ting. Jeg er blevet mere lean og min fedtprocent er rent faktisk faldet. 

Som topatlet bruger man forskellige værktøjer til hele tiden at være 100%, men der skal også finjusteres, og her er Body Meal et super værktøj - som nu ligger i min værktøjskasse."

Læs mere her >>>

Gustav Isaksen

Professionel fodboldspiller for FC Midtjylland

”Jeg føler mig altid frisk og klar til dagen efter et Body Meal, som jeg har taget i 2 år nu.

Body Meal har gjort meget for mig, og jeg har stort set været skadesfri, siden jeg startede på det for 2 år siden. Jeg tror 100% på, at produktet har bidraget til, at jeg er blevet bedre som fodboldspiller"

Læs mere her >>>

Hans Lindberg

Professionel håndboldspiller for Füchse Berlin

”Første gang jeg testede Body Meal var i forbindelse med en test til træning, hvor vi startede kl. 8. Det kan være svært at tanke op på energi så tidligt, men her kørte jeg igennem i 4 timer – kun på Body Meal.

Jeg føler ingen sult, jeg føler mig let og vigtigst: jeg føler, at jeg har den energi, der skal til.

Body Meal føles som det helt rigtige ”værktøj”, og min fornemmelse er super god i forhold til produktet, fordi jeg allerede har et højere energi-niveau.

Læs mere her >>>

Uffe Bech

Professionel fodboldspiller for Panathinaikos FC

”Jeg har tidligere været en del skadet med muskulære problemer, og jeg har haft nemt ved at blive overbelastet. Jeg fik derfor taget en omstændig test i Tyskland og blev gjort opmærksom på, at en del af de fødevarer jeg indtog, havde dårlig indvirkning på min krop.

I og med at Body Meal er gluten- og laktosefri, passede den perfekt med det, jeg måtte indtage. Jeg har faktisk svært ved at forestille mig, at Body Meal kan være et problem for nogen – der jo kun gode ting deri."

Læs mere her >>>

Kristian Riis

Professionel fodboldspiller for FC Midtjylland

”Jeg går naturligvis meget op i min sundhed - både fysisk og mentalt – og det er ekstremt vigtigt for mig at vide, at jeg giver min krop det allerbedste. Jeg har drukket Body Meal i lang tid, og det er den helt rigtig balance.

Jeg slapper af, fordi jeg ved, at jeg har indtaget noget godt, og restituerer dermed bedre. Jeg har et mentalt overskud, fordi jeg har energi og ro i hovedet."

Læs mere her >>>

Andreas Poulsen

Professionel fodboldspiller for FC Austria Wien

”Jeg drikker det hver morgen efter min morgenmad, som består af skyr og müsli. Tidligere kunne jeg godt føle, at jeg ikke blev helt mæt, men sammen med Body Meal fungerer det helt perfekt.

Det er en dejlig tanke, at Body Meal indeholder alt det, som min krop har brug for i løbet af dagen for at kunne fungere optimalt.

Jeg er rigtig glad!”

Læs mere her >>>

Jonathan Canto Nielsen

Professionel fodboldspiller for FC København

”Jeg føler, at jeg har mere energi og kan restituere hurtigere og bedre. Tidligere var jeg meget øm og skulle presse mig selv. I tiden under Corona  har jeg haft mulighed for at træne hårdere, og kan mærke effekten af Body Meal - både i energi-niveau og i muskler.

Generelt betyder Body Meal for mig mere overskud og livsglæde, og det er og skal forblive en del af min restitution."

Læs mere her >>>

Morten Hjulmand

Professionel fodboldspiller for FC Admira Wacker Mödling

”I samarbejde med min fysioterapeut og træner søgte jeg efter et produkt, der ville afhjælpe de krampelignende følelser, jeg ofte fik under træning. Jeg blev anbefalet Body Meal, og var fascineret, fordi det indeholder netop de ingredienser, jeg har brug for.

De muskulære problematikker er væk, og jeg har tabt mig uden at have ændret på hverken kost eller træning."

Læs mere her >>>